Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Overige behandelingen

Andere behandelingen

Soms is met betrekking tot de pijnklachten voor of na een invasieve behandeling een andere somatische behandeling geïndiceerd.

Op grond van de bevindingen kan besloten voor:

  • Manuele Therapie: De behandeling wordt uitgevoerd door een speciaal daarvoor opgeleide fysiotherapeut die naast oefentherapie de patiënt behandeld met mobilisaties en manipulaties van de extremiteiten en wervelkolom.
  • Oefentherapie: De behandeling wordt uitgevoerd door een speciaal daarvoor opgeleide fysiotherapeut die de patiënt behandeld met instructies en begeleiding van een toegesneden oefenprogramma.
  • Podotherapie: De behandeling wordt uitgevoerd door speciaal opgeleide therapeut die gespecialiseerd is in voetklachten en behandeling en onderzoek doet naar de reden voor de voetklachten. Dit wordt gedaan o.a met behulp van een computergestuurde drukplaat waarop het belastingspatroon van de voeten gedurende statische en dynamische belasting gemeten kan worden. Op grond van de bevindingen wordt al dan niet bepaald of er corrigerende zolen moeten worden aangemeten.

 

Sluit de enquête