Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Wanneer kan ik als nieuwe patiënt met spoed gezien worden of kan ik eerder voor controle op de Pijnpolikliniek komen?

Veel patiënten die naar onze polikliniek Pijnbestrijding doorverwezen zijn, hebben al heel lang pijnklachten en vaak al vele pijnbehandelingen ondergaan. Wij vinden het dan ook begrijpelijk dat zij snel op onze polikliniek gezien willen worden. Dit is helaas niet altijd mogelijk vanwege de drukte op onze spreekuren en daardoor kan er sprake zijn van een wachtlijst. Wanneer u desondanks toch vindt dat u op korte termijn gezien moet worden, dan adviseren wij u om contact met uw verwijzend arts of specialist op te nemen. Indien er zeer belangrijke medische redenen zijn om u eerder op onze polikliniek te zien, dan kan uw verwijzend arts of specialist contact met een van onze stafleden opnemen. In overleg met het staflid volgt dan een eventuele versnelde oproep.

Met welke pijnklachten kan ik altijd met spoed op de Pijnpolikliniek gezien worden?

Voor een aantal ziekten bestaat er binnen onze polikliniek Pijnbestrijding een medische reden waartoe u met spoed gezien zal worden. Uw verwijzend huisarts of specialist dient hierover contact op te nemen met een van onze stafleden. 

Dit zijn pijnklachten bij CRPS (vroeger: dystrofie) die recent zijn ontstaan (binnen 3 maanden), pijnklachten bij aangezichtspijn, pijn bij kanker en vasculaire pijn (bloedvaten).

  • Patiënten met pijn bij kanker worden binnen 2 werkdagen opgeroepen voor het eerste polikliniekbezoek
  • Patiënten met pijnklachten bij een recent ontstane CRPS (binnen 3 maanden), pijnklachten bij aangezichtspijn, en vasculaire pijnklachten worden binnen 2-5 werkdagen opgeroepen voor het eerste polikliniekbezoek

Wanneer kan ik eerder voor een controleafspraak komen?

Wanneer u een behandeling hebt ondergaan en hierdoor meer of andere klachten heeft gekregen, dan is het raadzaam om contact met onze pijnverpleegkundige op te nemen. Deze kan in overleg met uw behandelend arts bepalen of uw controle afspraak vervroegd moet worden.

Sluit de enquête