Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Praktische informatie

Telefonisch spreekuur

Contact opnemen met de polikliniek Pijnbestrijding?

De polikliniek Pijnbestrijding is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00.

  • Polikliniek Pijnbestrijding bij het MUMC+
  • Bezoekadres: P. Debyelaan 25, 6229 HX Maastricht
  • Postadres: Postbus 5800, 6202 AZ Maastricht
  • Telefoon:  043- 387 45 00

Telefonisch spreekuur door de pijnverpleegkundige

In een aantal gevallen wordt voor u een afspraak gemaakt op het telefonisch spreekuur van de pijnverpleegkundige. Deze neemt op het afgesproken tijdstip telefonisch contact met u op. Dit gebeurt indien uw behandelend arts wil weten of een proefblokkade (bijvoorbeeld een sleeve injectie) tot (tijdelijke) pijnvermindering heeft geleid. De pijnverpleegkundige zorgt (indien nodig) voor de afspraak van de definitieve blokkade. Hiervan krijgt u thuis bericht.

Ook in het geval dat u op medicijnen moet worden ingesteld, wordt voor u een telefonische afspraak bij de pijnverpleegkundige gemaakt. Afhankelijk van het effect van de medicatie wordt deze eventueel aangepast en een (telefonische) vervolgafspraak bij de pijnverpleegkundige gemaakt. Heeft u teveel bijwerkingen of zijn er andere problemen of onduidelijkheden, dan vindt er overleg met uw pijnspecialist plaats en wordt met u contact opgenomen, bij voorkeur op dezelfde dag.

Is mijn behandelend arts of zijn andere stafleden ook telefonisch bereikbaar?

Een aantal pijnspecialisten heeft een telefonisch spreekuur voor de patiënten die zij onder behandeling hebben. Uw pijnspecialist neemt op het afgesproken tijdstip, telefonisch contact met u op.

Er is geen vast schema is voor de telefonische spreekuren. De baliemedewerkers van de poli Pijnbestrijding kunnen u hierover verder inlichten en eventueel een afspraak inplannen. 

Sluit de enquête